Medlemsprofil

Login: www.conventus.dk

HEI Badminton bruger det elektroniske administrationssystem Conventus. Systemet danner bl.a. grundlag for kommunikation med HEI Badmintons medlemmer.

Vigtig kontaktinformation
Vi kommunikerer regelmæssigt pr. e-mail og i hastende situationer pr. sms. Det er vigtigt, at vi har opdaterede kontaktinformationer. Vær opmærksom på at mobiltelefonnummer skal angives i netop feltet ‘Mobil’ på medlemsprofilen.

Hvilke kontaktinformationer skal vi bruge?
Når man opretter en medlemsprofil i Conventus, er det oplysninger om badmintonspilleren, der skal indtastes: navn, adresse, postnr. og fødselsdato.

Mobiltelefonnummer og e-mail skal være til forældre eller værge, der har det daglige ansvar for badmintonspilleren. Der er således også en rubrik, hvor forældres navne kan indtastes.

Sådan gør man
Du får adgang til at vedligeholde medlemsprofil via conventus.dk – loginfelt i øverste højre hjørne. Du skal bruge din e-mailadresse eller dit mobiltelefonnummer som brugernavn, når du logger ind i. Hvis du har glemt din adgangskode, så klik på ’Glemt adgangskode?’ under de to felter ’Brugernavn og Adgangskode’, som du kan se, når du har klikket på loginfeltet i øverste højre hjørne. Derefter vil du modtage information til at fortsætte processen.

Spillere der ikke har betalt for leje af banetid
Vi kommunikerer som udgangspunkt med de personer, der betaler for leje af banetid. Hvis det er nemmest for jer at kommunikere om og med HEI Badminton ved at få information fra os direkte i hver jeres postkasse, kan det lade sig gøre.Personer, der spiller badminton i HEI Badminton,som ikke har betalt for leje af banetiden, kan oprette en profil hos os. Det kan man gøre ved at klikke på bjælken nedenfor. Bemærk at dette er en service, som kræver ekstraordinær administration. Vi forbeholder os retten til alene at sende information til registrerede betalere og tager forbehold for fejl og mangler i forhold til forventninger vedr. information i øvrigt.

Vedligeholdelse
Husk at holde kontaktinformationer på medlemsprofilen opdateret.