Ledige baner

Det er muligt at booke en badmintonbanetid, som giver mulighed for at spille badminton samme sted og på samme tidspunkt hver uge. Start- og sluttidspunkt er på hele klokkeslæt. Det er muligt at booke badmintonbaner som følger:

  • HEI Hallen mandag aften
  • Gymnastiksalen i løbet af ugen. I august og indtil medio september er det muligt at se de tider, vi har mulighed for at råde over i sæsonen. Hvis du i løbet af sæsonen har spørgsmål om mulighed for at leje badmintonbanetid i en gymnastiksal, er du velkommen til at kontakte bestyrelsen.

Tilmeldingsvejledning:
Booking og betaling for banetid sker elektronisk via administrationssystemet Conventus. Når du klikker på ’Tilmeld’ den ønskede banetid i listen ‘TILMELDING TIL SÆSONLEJE AF LEDIGE BANER’ nederst her på siden åbner et betalingsvindue i Conventus med to kolonneroverskrifter; ‘Allerede medlem’ og ‘Nyt medlem’;

Allerede medlem:
Hvis du allerede er medlem af HEI Badminton, får du umiddelbart adgang til et betalingsvindue, når du har klikket på ‘Tilmeld’ ud for den ønskede banetid og indtastet e-mailadresse eller telefonnummer. Her kan du betale med betalingskort.

Nyt medlem:
Hvis du ikke er medlem af HEI Badminton, skal du indtaste dine oplysninger, når du har klikket på ‘Tilmeld’ ud for den ønskede banetid.. På den måde opretter du en medlemsprofil og får adgang til at gennemføre betaling med betalingskort. Det er ganske nemt, og der er hjælpetekster undervejs i tilmeldingsproceduren.

Opbevaring og montering af net i HEI Hallen
Vi har brug for hjælp til at vedligeholde vores badmintonnet. Hvis du lejer banetid i HEI Hallen, bedes du læse vejledning via dette link; Vedligeholdelse af badmintonnet.

Hvis du lejer banetid i Skæring Skole Gymnastiksal
Hvis du lejer banetid i Skæring Skole Gymnastiksal, skal du låne en nøglebrik. Skriv en mail til lokalebooking@hei-badminton.dk umiddelbart efter, at du har lejet en badmintonbane i Skæring Skole Gymnastiksal. Så hjælper vi med adgang til gymnastiksalen i det tidsrum, du har lejet banetid.

Hvis du oplever problemer ifm. leje af banetid, er du velkommen til at kontakte bestyrelsen.

Tilmelding til sæsonleje af ledige baner