Trænerteam

Lærke
Jeg hedder Lærke Rosalina Beck, og jeg har fået en position her i HEI-badminton som cheftræner. Jeg har trænet badmintonspillere i stort set alle aldre og niveauer, som er noget jeg vil udnytte til træningerne. Jeg har selv spillet i mange år og har været til mange stævner. Det vil jeg også gøre mit for at motivere de unge til. Man får rigtig meget erfaring af at deltage i stævner, og man får også noget socialt ud af det. Ud over at være træner, begyndte jeg på en international linje på Egaa Gymnasium i 2017.

Morten
Mit navn er Morten Rohde, og jeg er en ung frisk fyr her fra Skæring. Jeg studerer på Egå gymnasium, hvor jeg begyndte i 2016. Jeg har selv spillet badminton i adskillige år og synes, at det er en fantastisk sport både til at være aktiv og social. Jeg vil derfor gerne være med til at dele min viden og erfaring og derved hjælpe med at træne nogle unge stjerner op.

Theis
Jeg hedder Theis Cordtz Svenningsen. Jeg er 17 år gammel og går på Egå Gymnasium. Jeg har spillet badminton i over 8 år og har været hjælpetræner i klubben i 2 år. Jeg har valgt at være træner her i klubben, fordi det er et spændende og udfordrende arbejde. Det er en stor læremæssig oplevelse, når jeg flere gange om ugen kan få lov til at hjælpe unge badmintonspillere med at blive bedre til badminton og ikke mindst være med til at opbygge et godt socialt træningsrum, hvor alle er velkomne.